Guida ime e pare e ushqimit

Original price was: L2.399,00.Current price is: L1.999,00.

Metoda te shpejta dhe te shendetshme.

Kursen kohe dhe ndjek nje plan javor.

Nisje e sigurte e ushqimit te ngurte.

Recetat e para te shijeve te para te ushqimit te ngurte, menu javore 6M pas provave.

Per me shume informacion lexoni pershkrimin ne foto.

Instagram: @gerta.receta_baby

Website: www.recetababy.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guida ime e pare e ushqimit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0