Menuja ime

Original price was: L3.399,00.Current price is: L2.999,00.

Informacion mbi vlerat ushqimore ne receta.

Liber me receta nga 6 muajsh ne 12 muajsh.

Bazuar ne metoden BLW.

Informacion mbi vlerat ushqimore ne receta.

Liber me receta nga 6 muajsh ne 12 muajsh.

Bazuar ne metoden BLW.

Nje liber per ty qe deshiron te udhezosh femijen tend ne ushqyerjen e shendetshme, me menu dhe receta per nje ushqyerje te balancuar, plote larmishmeri dhe vlera, si dhe bazuar ne nje metode drejt vetushqyerjes, ne cdo lloj teksture ushqimi copa.

 

Instagram: @gerta.receta_baby

Website: www.recetababy.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Menuja ime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0