Per bebin tim 12M+

Original price was: L2.499,00.Current price is: L1.999,00.

Receta qe gjejne perdorim nga e gjithe familja.

Recetat per moshen +12 Muajsh.

5 vakte te dites: Mengjes, Paradite, Dreke, Pasdite dhe Darke.

Receta qe gjejne perdorim nga e gjithe familja.

Recetat per moshen +12 Muajsh.

5 vakte te dites: Mengjes, Paradite, Dreke, Pasdite dhe Darke.

Libri dixhital: “Per bebin tim 12M+ & kalenderin e tij” me MENU JAVORE per moshen 12 Muajsh, per 5 vakte te dites te femijes, bashkeshoqeruar me keshilla per cdo recete.

Per me shume informacion lexoni pershkrimin e detajuar ne foto.

Instagram: @gerta.receta_baby

Website: www.recetababy.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Per bebin tim 12M+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0