Trajnimi i Kontabilitetit

Original price was: L29.000,00.Current price is: L26.000,00.

Ne trajnimin e kontabilitetit te gjithe pjesemarresit do te kene perfitime sipas kategorive qe ata perfaqsojne:

✳️ STUDENTET- pas perfundimit te ketij trajnimi do te kene me te thjeshte te marrin persiper profesionin ose detyrat e nje ekonomisti.

Ne kete trajnim kontabiliteti do te trajtohet ne 2 formime krvesore
– Formimi kontabel
– Formimi Fiskal

✳️Bizneset ose te vetpunesuarit qe marrin pjese perfitojne:

 • Njohuri se si te perdorin
 • kontabilitetin e informatizuari cili eshte i rendesishem per avantazhet qe ai ka:
  – avantazh ne kohe
  -avantazh ne informacion
  -avantazh ne shmangien e gabimeve etj

    PERMBAJTA  E PROGRAMIT

 • Rregjistrimi i transaksioneve kontabile në programin Financa 5,
 • Shitje
 • blerje,
 • arka,
 • banka etj, me dokumenta reale te Bizneseve me te cilat une punoj;
 • Përgatitja e pasqyrave vjetore financiare
 • Trajnim Fiskale & Deklarimet Online
 • Deklarimet tatimore – Libër Blerje, TVSH, Listpagesat , Deklarimin dhe Largimin e punonjësve të rrinj ,Sigurime Shoqërore dhe Shëndetsore, TAP
 • Deklarimet per I.Sh.P & Zyrën e Punës
 • Kontrata Pune
 • Libreza Pune.

BONUS

 • Njohuri mbi hapjen, menaxhimin dhe rritjen e prezences se biznesit tuaj, ne Media sociale
 • Si te beni sponsorizime dhe fushata marketingu etj.📌Trajnimi zgjat 4 jave , 3herë në javë , reth 2 orë / seanca ,trajnimi .Zhvillohet live njësoj si në klasa me platformen Zoom (free) duke u trajnuar dhe punuar me programet Financa 5 në kohë reale.📌Studentet pajisen me certifikate e cila njihet nga Ministria e Financave,

 Cmimet:

 • I pararregjistruar – konsulte me Anxhelen 1 ore  100 €

                                                konsulte me  Anxhelen 2 ore 150 €

 • Live ne  platformen  zoom – 250 € per 

Zgjat 4 jave ,  3 here ne jave, rreth  2 ore seance duke u trajnuar  dhe punuar me  programet  e Financa 5 ne kohe reale 

  Studentet pajisen me certifikate e cila njihet nga Ministria e Financave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajnimi i Kontabilitetit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0