Trajnimi Media Business

Original price was: L29.000,00.Current price is: L26.000,00.

TRAJNIMIN MEDIA BUSSINES
– Per te gjithe ata qe jane te interesuar te kthejne pasionin ne biznes, per ata qe kane nje ide biznesi, per te gjithe ata qe duan ti japin vlere kohes, per te gjithe ata qe duan te kene mendesine e te berit biznes.

Ne këtë TRAJNIM përfshihen:

✅Njohuri mbi hapjen,menaxhimin dhe rritjen e prezences se biznesit tuaj, ne Media sociale si

-Instagram
-Facebook
-LinkedIn
-Pinterest
-YouTube

📘 Platformat e skedulimit te postimeve ne rrjetet sociale.

💻Platformat Freelance dhe Upwork

✅Si te beni sponsorizime dhe fushata marketingu etj.

TRAJNIMIN MEDIA BUSSINES
Per te gjithe ata qe jane te interesuar te kthejne pasionin ne biznes , per ata qe kane nje ide biznesi, per te gjithe ata qe duan ti japin vlere kohes, per te gjithe ata qe duan te kene mendesine e te berit biznes.

Permbajtja e programit:

 • Rendesia e presences ne rrjetet sociale te bizneseve online apo fizike
 • Cfare eshte nje SMM
 • Cfare eshte nje Freelancer
 • Mjetet e domosdshme per te punuar  ne menyre  te  sigurt Online
 • Vendosja e objektivave si edhe metoda per  te  qene  te  organizuar

✅Njohuri mbi hapjen,menaxhimin dhe rritjen e prezences se biznesit tuaj ,ne kanalet e  Medias sociale si:

-Instagram
-Facebook
-LinkedIn
– Pinterest
– Youtube

Krijimi dhe  kurimi i permbajtjes  ne  rrjetet  sociale 

 • Canva
 • ChatGPT si ta perdorni per te krijuar content

Platformat e skedulimit te postimeve ne rrjetet sociale

 • Platforma Later
 • Platform Buffer

Marketing dhe shitja 

 • teKnikat e sakta per gjetjen  e  nje  klienti
 • content marketing per  frelancer
 • si te jemi me te mire ne  shitje

Platformat Freelance dhe Upwork

 • si te hapim dhe  plotesojme  profilin ne  menyre profesionale
 • si te aplikojme per pune ne keteo platforma
 • si te dergoni fatura klienteve
 • si te merrni pagesat nga klientet

 

Si te beni sponsorizime dhe fushata marketing.

         Bonus :

 • Google Ads,
 • si të rregjistroni një biznes ne E-albania.
 • interpretim per ligjin per profesionet e lira

 

Cmimet:

 • I pararregjistruar – konsulte me Anxhelen 1 ore  100 €

                                                 konsulte me  Anxhelen 2 ore 150 €

 • Live ne  platformen  zoom – 250 € per  dy  muaj akses

Zgjat 4 jave, 3* ne jave, rreth 2 ore seance

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajnimi Media Business”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0