Shkruani mesazhin tuaj për ne.

Nëse keni nevojë për supportin tonë apo doni të komunikoni dicka mos ngurroni të nga kontaktoni.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Gjithashtu mund të na kontaktoni dhe për bashkëpunime dhe partnership me Pazarin Online nga ku mund të përfitoni shumë dhe të keni mundësi të rrisni biznesin tuaj.

Mundësi reklamimi për produktet tuaja duke ju dhënë biznesit tuaj një prezencë online në pazarin më të madh të shitjeve online. Optimizimi me SEO dhe fjalët e duhura kyçe për çdo produkt tuajin të reklamuar nëpërmjet pazarit online, pasi tregu e-commerce po zhvillohet gjerësisht në botën e dixhitalizmit të sotëm.

Partnership me kompani të huaja dhe Shqiptare duke ju dhënë mundësinë të bëni pazarin nga shtëpia duke përfituar nga oferta marramendëse, të cilat mund t’i përfitoni vetëm nëpërmjet nesh. 

× Kontaktoni ne Whatsapp
0