Gerta Veliu – nutricioniste per bebe dhe femije

nutricioniste

🔘Une jam Gerta Veliu, nene e dy cunave Noah dhe Joen, nutricioniste per bebe dhe femije, ku ofroj cdo njohuri per kete fushe permes faqes ne Instagram @gerta.receta_baby. Dhe website www.recetababy.com
🔘 Jam e dashuruar me punen qe bej, e motivuar cdo dite nga qindra feedback-e pozitive.
🔘 Nje pune qe mbart nje mision te madh, qe te ndihmoj cdo prind te ri te kete nje rrugetim te suksesshem ne procesin e ushqyerjes se femijes se tij.
🔘E dedikuar, e certifikuar, e komunikueshme per te arritur sebashku ne nje jete me te shendetshme per cdo bebe dhe femije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0