Set Argjendi “Floke Debore” Elika SET2007 Ngjyra Rose Gold

Original price was: L4.190,00.Current price is: L2.490,00.

Përshkrimi

Set Argjendi “Floke Debore” Elika SET2007 Ngjyra Rose Gold

  • ARGJEND 100% 925 i paster
  • Seti prej guri zirkon
  • Me rodium rezistent antialergjik
  • Byzylyku : 43 cm dhe Vathet : 12 cm
  • Pesha e produktit: 5,55 gr

Përshkrimi

 

Set Argjendi “Floke Debore” Elika SET2007 Ngjyra Rose Gold

Floke Debore eshte nje simbol i diçkaje te pafajshme, te paster dhe unike.

Duhet thene qe nga koherat e lashta, nje flok debore pershkruhej si i perbere nga gjashte fytyra

Numri gjashte ishte domethenes dhe lidhej me harmonine, miqesine dhe kreativitetin.

Floket e debores mund te jene nje simbol i rilindjes.

Bora e ben token te duket e paster dhe e fresket.

Kjo eshte arsyeja pse floket e bores mund te jene gjithashtu nje simbol i pastertise

 

ARGJEND 100% 925 i paster

Seti prej guri zirkon

Me rodium rezistent antialergjik

Byzylyku : 43 cm dhe Vathet : 12 cm

Pesha e produktit: 5,55 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Argjendi “Floke Debore” Elika SET2007 Ngjyra Rose Gold”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0