12 stilolapsa me dekore Festive

Original price was: L3.990,00.Current price is: L2.890,00.

12 stilolapsa me dekore Festive

Nëse kërkoni për një mënyrë të shprehni kreativitetin tuaj në mënyrë të bukur dhe festive, atëherë 12 stilolapsa me dekore Festive janë zgjidhja e duhur për ju!

12 stilolapsa me dekore Festive

Nëse kërkoni për një mënyrë të shprehni kreativitetin tuaj në mënyrë të bukur dhe festive, atëherë 12 stilolapsa me dekore Festive janë zgjidhja e duhur për ju!

Këto stilolapsa janë të dizajnuara me motive festive dhe janë të përshtatshme për të shkruar, vizatuar dhe shprehur mendimet tuaja në mënyrë të bukur dhe të ndryshme.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “12 stilolapsa me dekore Festive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0