Si të vishemi pa qenë nevoja të shpenzojmë?

rendesia e veshjes

Rëndësia te veshja nuk qëndron në faktin sesa shumë mund te kushtojë ajo apo markat që e përbejnë atë. Ajo që është primare mbetet fakti se sa komode ndihesh ti në të .Nese ndihesh mirë markat dhe çmimi kalon në një plan të dytë të parëndësishëm.

Në njëfarë mënyre duhet ta blejmë ne tregun dhe jo ai ne .Kjo ështe kryesore për të kuptuar, për të arritur të krijojmë veshje me një buxhët të vogël por me stil dhe të modës.

Të krijojmë një stil tonin të u ndikuar nga të tjerë.

Të gjejmë masat e duhura në mënyrë që rrobat të rrinë bukur dhe të nxjerrin në pah anën më të mirë edhe pa qenë nevoja e markave dhe cilësive të lartë të copavë të kushtueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0