7 gurë të chakra të ndryshme

Original price was: L3.900,00.Current price is: L3.300,00.

Një grup i fuqishëm prej 7 kristalesh të shndërruar në gurë chakra, këta gurë përfaqësojnë secilën nga chakrat e trupit: rrënjën, sakralin, pleksusin diellor, zemrën, fytin, syrin e tretë dhe kurorën.

✅Secili prej gurëve të ndryshëm do të jetë veçanërisht i fuqishëm në shërimin e trupit dhe çakrave në mënyra të ndryshme: diaspër i kuq (rrënja) për tokëzim, agat i zjarrit (sakral) për përqendrim, topaz i verdhë (pleksus diellor) për karizëm, jeshile aventurine (zemër) për mbrojtje dhe shërim të plotë, Lapis (fyti dhe syri i tretë) për vetëdije dhe mençuri, ametist (syri i tretë) për spiritualitetin dhe kuarc i pastër (kurorë) për qartësi dhe fokus.

Një grup i fuqishëm prej 7 kristalesh të shndërruar në gurë chakra, këta gurë përfaqësojnë secilën nga chakrat e trupit: rrënjën, sakralin, pleksusin diellor, zemrën, fytin, syrin e tretë dhe kurorën.

✅Secili prej gurëve të ndryshëm do të jetë veçanërisht i fuqishëm në shërimin e trupit dhe çakrave në mënyra të ndryshme: diaspër i kuq (rrënja) për tokëzim, agat i zjarrit (sakral) për përqendrim, topaz i verdhë (pleksus diellor) për karizëm, jeshile aventurine (zemër) për mbrojtje dhe shërim të plotë, Lapis (fyti dhe syri i tretë) për vetëdije dhe mençuri, ametist (syri i tretë) për spiritualitetin dhe kuarc i pastër (kurorë) për qartësi dhe fokus.

✅Këta gurë janë një dhuratë e mrekullueshme për të gjithë pasi i japin marrësit ekuilibrin në trupin dhe çakrat e tyre. Ndani energjinë tuaj të mirë me të dashurit, miqtë apo edhe marrëdhëniet e reja në jetë.

✅Çdo gur ka rreth 1,1 inç, gurët përshtaten mirë në një qese të vogël për ruajtje dhe mbajtje të lehtë.
✅Merrni ato kudo që të shkoni për ekuilibër.
✅Përdorni këta gurë për pastrimin e Chakrës, shërimin e Reikit ose lehtësimin e stresit.
✅Duke qenë të dizajnuara kaq të vogla, mund t’i mbani ato të matura nëse dëshironi, duke u përshtatur në mënyrë të përkryer në duart tuaja ose midis gishtit tregues dhe gishtit të madh kur keni nevojë për stabilitet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “7 gurë të chakra të ndryshme”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0