Esmeralda – Akrepi, Shigjetari, Bricjapi, Ujori dhe Peshorja

Original price was: L3.300,00.Current price is: L2.800,00.

Ky produkt është i njohur si Esmeralda dhe është i disponueshëm në versionet Akrepi, Shigjetari, Bricjapi, Ujori dhe Peshorja. Nuk do të shkoj në detaje të mëdha teknike, por le të themi që Esmeralda është një gur i veçantë i çmuar që shërben për t’u ndihmuar në përmirësimin e produktivitetit dhe mirëqenies tuaj.

  • Nëse jeni një person që punon shumë në kompjuter, Esmeralda do t’ju ndihmojë të mbani qëndrimin e duhur dhe të zvogëloni stresin në trupin tuaj.
  • Nëse jeni një person që bën shumë ushtrime fizike, Esmeralda do t’ju ndihmojë të monitoroni shëndetin tuaj dhe të përmirësoni performancën tuaj.
  • Nëse jeni një person që dëshiron të ndjehet më mirë në përgjithësi, Esmeralda do t’ju ndihmojë të përmirësoni gjumin tuaj dhe të zvogëloni stresin.

Është një produkt që do t’ju bëjë të ndjeheni si një astronaut në hapësirë, por pa u ngritur nga karrigia juaj të rehatshme. Ky produkt është një mrekulli teknologjike që do t’ju ndihmojë të bëni më shumë dhe të ndjeheni më mirë në të njëjtën kohë.

Ky produkt është i njohur si Esmeralda dhe është i disponueshëm në versionet Akrepi, Shigjetari, Bricjapi, Ujori dhe Peshorja. Nuk do të shkoj në detaje të mëdha teknike, por le të themi që Esmeralda është një gur i veçantë i çmuar që shërben për t’u ndihmuar në përmirësimin e produktivitetit dhe mirëqenies tuaj.

  • Nëse jeni një person që punon shumë në kompjuter, Esmeralda do t’ju ndihmojë të mbani qëndrimin e duhur dhe të zvogëloni stresin në trupin tuaj.
  • Nëse jeni një person që bën shumë ushtrime fizike, Esmeralda do t’ju ndihmojë të monitoroni shëndetin tuaj dhe të përmirësoni performancën tuaj.
  • Nëse jeni një person që dëshiron të ndjehet më mirë në përgjithësi, Esmeralda do t’ju ndihmojë të përmirësoni gjumin tuaj dhe të zvogëloni stresin.

Por, nuk është vetëm për punë dhe shëndet.

  • Esmeralda është gjithashtu një produkt i shkëlqyeshëm për argëtim dhe relaksim.
  • Për shembull, nëse dëshironi të shikoni një film në shtëpi, Esmeralda do t’ju ndihmojë të ndjeheni si në kinema.
  • Nëse dëshironi të dëgjoni muzikë, Esmeralda do t’ju ndihmojë të dëgjoni më mirë dhe të ndjeheni më mirë.

Nëse keni ndonjë pyetje rreth Esmeraldës, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë dhe të përgjigjemi në çdo pyetje që keni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esmeralda – Akrepi, Shigjetari, Bricjapi, Ujori dhe Peshorja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0