Varese me 7 gurë unisex

Original price was: L4.200,00.Current price is: L3.700,00.

Përshkrimi i produktit

✅Sipas një filozofie të lashtë, çdo chakra korrespondon me aspekte të ndryshme të qenies sonë dhe ndikon në zonat fizike, mendore dhe emocionale. Nga gurët oniks, guri i syrit të tigrit, guri i Jade persian, guri Imperial Jespers, guri blu bruz, guri lapis lazuli dhe guri ametist ne përfitojmë nga aftësia e tyre për të kanalizuar energjinë, duke arritur kështu të zhbllokojmë çakrat në mënyrë që ajo të rrjedhë më mirë energjinë tonë jetësore .
✅Ndërsa energjia pozitive rrjedh, ne do të dukemi edhe më elegant. Ideale për t’i bërë dhuratë partnerit, miqve në momente të veçanta.

Përshkrimi i produktit

✅Sipas një filozofie të lashtë, çdo chakra korrespondon me aspekte të ndryshme të qenies sonë dhe ndikon në zonat fizike, mendore dhe emocionale. Nga gurët oniks, guri i syrit të tigrit, guri i Jade persian, guri Imperial Jespers, guri blu bruz, guri lapis lazuli dhe guri ametist ne përfitojmë nga aftësia e tyre për të kanalizuar energjinë, duke arritur kështu të zhbllokojmë çakrat në mënyrë që ajo të rrjedhë më mirë energjinë tonë jetësore .
✅Ndërsa energjia pozitive rrjedh, ne do të dukemi edhe më elegant. Ideale për t’i bërë dhuratë partnerit, miqve në momente të veçanta.

✅Ky gjerdan thuhet se e bën mjedisin tonë plot energji pozitive. Çdo ngjyrë ka një energji shpirtërore dhe është e lidhur fort me një chakra specifike për të tërhequr një rrjedhë pozitive të energjisë. Stili dhe spiritualiteti shkojnë krah për krah me këtë gjerdan të bukur.

✅E bërë nga rrëshirë me dorë, e papërshkueshme nga uji dhe me peshë të lehtë. Mund ta vishni çdo ditë, në punë, jashtë etj. E kombinueshme me stile të ndryshme, mund ta vishni në evente apo raste të ndryshme.
✅Ne shesim produkte CILËSORE. Ne sigurohemi që e gjithë vlera të arrijë tek klientët tanë, kështu që nëse zbuloni se ky produkt nuk është ai që prisnit, mund ta ktheni atë PA TË DHËNË SHPJEGIME.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varese me 7 gurë unisex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0