Recipeta per Mamate e Reja Aris

L700,00

Recipeta per Mamate e Reja Aris

Recipeta Aris eshte recipeta ideale per nenat e reja.

Ky produkt vjen me nje dizenjim mjaft te gjetur dhe praktik.

Recipeta per Mamate e Reja Aris

Recipeta Aris eshte recipeta ideale per nenat e reja.

Ky produkt vjen me nje dizenjim mjaft te gjetur dhe praktik.

Recipeta eshte e pajisur me kopsa ne pjesen e siperme, duke u ardhur ne ndihme te gjitha nenave te reja per ushqyerjen e femijeve.

Ky produkt vjen vetem ne ngjyren e bardhe.

Materiali eshte 100 % pambuk.

Ne gjendje masat: 3, 4, 5, 6 dhe 7 cup B.

Ngjyra

,

Masa

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Recipeta per Mamate e Reja Aris”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0