Mikrofon Esperanza Blue

Original price was: L1.290,00.Current price is: L690,00.

Përshkrimi

Mikrofon Esperanza Blue

  • Microphone me baze te qendrueshme
  • Buton On/Off
  • E pershtatshme per te gjitha pajisjet
  • Lidhje me 3.5mm Jack

Përshkrimi

 

Mikrofon Esperanza Blue

Mikrofon i markes Esperanza me mbajtese per suport

Me buton On/Off per te perzgjedhur se kur doni ta hiqni apo te mbani ndezur mikrofonin

Ne model universal, per t’u pershtatur me te gjitha pajisjet qe suportojne lidhjen me fishe jack 3.5 mm

Mund te lidhet me cdo lloj pajisje te jashtme permes 3.5mm Jack

Per te gjitha llojet e aplikacioneve, duke perfshire dhe voice-over IP

Ne dizajn fleksibel, me baze te qendrueshme, per te siguruar kendin e duhur te transmetimit te te dhenave

Ne sensitivitet te nivelit te zhurmes 56dB ± 3dB dhe ne frekuenca ne nivelet 40 Hz – 16 KHz

Ne gjatesi kabulli 2 metra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mikrofon Esperanza Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0