Tastiere SPARTAN White Shark Kb GK-1925 MECHANICAL

Original price was: L6.990,00.Current price is: L4.699,00.

Përshkrimi

Tastiere SPARTAN White Shark Kb GK-1925  MECHANICAL

Tatiere mekanike me ndricim me 87 butona mekanike + 12 multimedia functions (FN + F1 to F12)

Out of stock

Përshkrimi

Tastiere SPARTAN White Shark Kb GK-1925  MECHANICAL

Tastiere mekanike me ndricim me 87 butona mekanike + 12 multimedia functions (FN + F1 to F12).

9 lloj Ndricim i tastieres

Cilesi e garantuar me nje jetegjatesi deri ne 50 miljon shtypje te nje butoni

Instalohet lehtesisht mjafton te vendosni fishen tek vendi USB 2.0 dhe te filloni lojen e preferuar

Ndertim i cilesise se larte me dizajnin rezistent ndaj derdhjeve te lengjeve duke siguruar seanca te gjata te lojrave pa asnje problem

Pershtatet me Windows 7/ 8/ 10 and MacOS

Celesi per lojrat ka deri ne 5 milion  klikime si jetegjatesi

Gjatesia e kabullit eshte 1.5 meter

Permasat jane 433 x 129 x 27 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastiere SPARTAN White Shark Kb GK-1925 MECHANICAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0