FIRST ALOE

Original price was: L1.488,00.Current price is: L1.308,00.

HIDRATUES – USHQYES
Spray i krijuar me Ganoderma, një kërpudhë e çmuar me cilësi të çmuara antioksidante, qetësues dhe kundër plakjes, me lëng organik aloe vera dhe ekstrakt kamomili, hidratues dhe freskues, që do ta bëjë lëkurën të duket plotësisht e shëndetshme. Ideale për të gjitha llojet e lëkurës edhe ato më delikate.

HIDRATUES – USHQYES
Spray i krijuar me Ganoderma, një kërpudhë e çmuar me cilësi të çmuara antioksidante, qetësues dhe kundër plakjes, me lëng organik aloe vera dhe ekstrakt kamomili, hidratues dhe freskues, që do ta bëjë lëkurën të duket plotësisht e shëndetshme. Ideale për të gjitha llojet e lëkurës edhe ato më delikate.
PËRMBAN
Lëng organik Aloe Vera
Ekstrakt i Ganodermës
Ekstrakt i kamomilit
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Aplikojeni sprajtin në zonat e dëshiruara të trupit, duke masazhuar derisa të përthithet plotësisht, duke shmangur kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë dhe mukozat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FIRST ALOE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0