REINATURE – SERUM

Original price was: L2.723,00.Current price is: L2.368,00.

IDEAL PËR LËKURËN E PAPASTËR
Serum fytyre i formuluar me përbërës aktivë me cilësi sebo-balancues dhe shkëlqyese, si acid salicilik, uthull balsamike dhe ekstrakt organik të manaferrës.
Vitamina PP ushqen dhe hidraton lëkurën, duke i dhënë asaj një pamje të shëndetshme dhe plotëson formulën.

IDEAL PËR LËKURËN E PAPASTËR
Serum fytyre i formuluar me përbërës aktivë me cilësi sebo-balancues dhe shkëlqyese, si acid salicilik, uthull balsamike dhe ekstrakt organik të manaferrës.
Vitamina PP ushqen dhe hidraton lëkurën, duke i dhënë asaj një pamje të shëndetshme dhe plotëson formulën.
PËRMBAN
Uthull balsamike
Vitamina PP (Niacinamide)
Acid salicilik
Ekstrakt biologjik i rrushit të arushës
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Aplikoni disa pika serum, në mëngjes dhe në mbrëmje, duke e masazhuar derisa të përthithet plotësisht dhe duke u kujdesur që të shmangni kontaktin me sytë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “REINATURE – SERUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0