12 pjesëza druri për pemën e Krishtlindjeve

Original price was: L3.990,00.Current price is: L2.890,00.

Dekoroni pemën tuaj të Krishtlindjeve me këto 12 pjesëza druri të dizajnuara me kujdes dhe me motive të ndryshme.

  1. Pjesëza druri për pemën e Krishtlindjeve
  2. Dekorime druri për pemën e Krishtlindjeve
  3. Pjesëza druri me motive të ndryshme
  4. Pjesëza druri të dizajnuara me kujdes
  5. Pjesëza druri të lehta për t’u vendosur

Nëse kërkoni një mënyrë të shkëlqyeshme për të dekoruar pemën tuaj të Krishtlindjeve, atëherë këto 12 pjesëza druri janë zgjidhja e duhur për ju! Këto pjesëza druri janë të dizajnuara me kujdes dhe janë të përshtatshme për çdo lloj peme. Në vijim janë disa nga karakteristikat kryesore të këtyre pjesëzave druri:

  1. Pjesëzat janë të bëra nga druri i lartësisë së lartë, i cili është i qëndrueshëm dhe rezistent.
  2. Pjesëzat janë të lehta dhe të lehta për t’u vendosur në pemën tuaj të Krishtlindjeve.
  3. Këto pjesëza druri janë të dizajnuara me motive të ndryshme, duke përfshirë ylberin, ylberin e argjendtë, ylberin e artë, dhe shumë të tjera.
  4. Këto pjesëza druri janë të përshtatshme për çdo lloj dekorimi, duke përfshirë dekorime tradicionale dhe moderne.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “12 pjesëza druri për pemën e Krishtlindjeve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0