20 çanta për paketim dhuratash me dekore festive

Original price was: L4.990,00.Current price is: L3.590,00.

Nëse po kërkoni një mënyrë të lehtë dhe të shpejtë për të bërë dhuratat tuaja të duken më të bukura dhe më të veçanta, atëherë jeni në vendin e duhur. Me 20 çanta për paketim dhuratash me dekore festive, ju do të keni një zgjidhje të shkëlqyeshme për të bërë dhuratat tuaja të duken më të bukura dhe më të veçanta.

  1. Çanta me dekore festive

Çantat janë të dizajnuara me motive festive, duke përfshirë ylberë, drurë të Krishtlindjeve, dhe shumë të tjera. Kjo do të bëjë që dhuratat tuaja të duken më të bukura dhe më të veçanta.

  1. Çanta të ndryshme për çdo rast
  2. Çantat janë të ndryshme në madhësi dhe formë, duke përfshirë çanta të vogla për dhurata të vogla dhe çanta më të mëdha për dhurata më të mëdha të fundvitit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “20 çanta për paketim dhuratash me dekore festive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0