Kornizë Familjare Druri e Personalizuar për pemën e Krishtlindjeve

Original price was: L4.990,00.Current price is: L3.590,00.

Kornizë Familjare Druri e Personalizuar për pemën e Krishtlindjeve

Nëse kërkoni një dhuratë të veçantë për Krishtlindje, korniza familjare druri e personalizuar është zgjedhja e duhur për ju!

Kjo kornizë e bukur është e dizajnuar për të mbajtur një foto të familjes tuaj në pemën e Krishtlindjeve, duke krijuar një kujtim të paharrueshëm për të gjithë.

Kornizë Familjare Druri e Personalizuar për 2-3-4 pjesëtar, për pemën tuaj të Krishtlindjeve.

  1. Kornizë druri natyral për Krishtlindje

Korniza është bërë nga druri natyral, duke i dhënë një pamje të bukur dhe të natyrshme. Kjo kornizë është e përshtatshme për të gjithë ata që duan të krijojnë një ambient të ngrohtë dhe emocionues për Krishtlindje.

  1. Personalizimi i kornizës për Krishtlindje

Korniza është e personalizueshme me emrat e anëtarëve të familjes tuaj, duke e bërë atë një dhuratë të veçantë dhe të personalizuar për Krishtlindje. Kjo kornizë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të treguar dashurinë dhe respektin tuaj për familjen tuaj.

  1. Korniza e përshtatshme për çdo shtëpi

Korniza është e përshtatshme për çdo shtëpi dhe për çdo stil dekorimi. Ajo mund të vendoset në pemën e Krishtlindjeve ose në një vend tjetër të shtëpisë tuaj. Kjo kornizë është një shtesë e shkëlqyeshme për çdo ambient festiv.

  1. Korniza e përshtatshme për çdo foto

Korniza është e përshtatshme për çdo foto të familjes tuaj. Ajo mund të mbajë një foto të madhe ose disa foto të vogla. Kjo kornizë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të treguar kujtimet tuaja më të bukura të Krishtlindjeve.

  1. Korniza e përshtatshme për çdo buxhet

Korniza është e përshtatshme për çdo buxhet. Ajo është një dhuratë e shkëlqyeshme për të gjithë ata që duan të japin një dhuratë të veçantë dhe të personalizuar për Krishtlindje, pa shpenzuar shumë para.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kornizë Familjare Druri e Personalizuar për pemën e Krishtlindjeve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0