Karrige Plazhi Blu me Vija

Original price was: L4.990,00.Current price is: L4.490,00.

Përshkrimi

Karrige plazhi me ngjyre te bardhe dhe blu me skelet metalik.

Permasat 55x40x60cm.

Pesha maksimale 90kg.

Pesha e karriges 2.1kg.

Materiali metalike dhe plastike.

Përshkrimi

Karrige plazhi me ngjyre te bardhe dhe blu me skelet metalik.

Permasat 55x40x60cm.

Pesha maksimale 90kg.

Pesha e karriges 2.1kg.

Materiali metalike dhe plastike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige Plazhi Blu me Vija”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0