PAKETË PROMOCIONALE: KAFE EKSPRES, KAPSULË NESPRESSO

Original price was: L12.883,00.Current price is: L11.683,00.

Me blerjen e paketës promocionale, paguani kafenë dhe merrni falas makinën që ju mbetet në pronësi pa detyrimin e blerjeve mujore, me vetëm 20 €.

Me blerjen e paketës promocionale, paguani kafenë dhe merrni falas makinën që ju mbetet në pronësi pa detyrimin e blerjeve mujore, me vetëm 20 €.
Në fakt, me blerjen e 3 konfeksioneve të kapsulave të kafesë me ekstraktin e çmuar të Ganoderma lucidum, do të merrni një makinë kafeje ekstres “1ESPRESSO” që shihni në fotografi.
Makina është prodhim i ri dhe gëzon 2 vite garanci.
• 3 kuti prej 75 qeska kapsulë kafeje me Ganoderma.
• Makinë Snep mod. “1ESPRESSO” (shih fotografinë)

Fusni kapsulën në makinën e kafesë dhe më pas vazhdoni normalisht.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKETË PROMOCIONALE: KAFE EKSPRES, KAPSULË NESPRESSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0