Atlete ACBC MTV Combo White

Original price was: L13.990,00.Current price is: L4.190,00.

Përshkrimi

Atlete ACBC MTV Combo White

  • Nje atlete modulare Nje atlete modulare
  • Frymezuar nga ngjyrat dhe sensi i revolucionit te viteve ’90.
  • Padyshim qe logoja ikone e MTV-se nuk mund te mungoje

Përshkrimi

Atlete ACBC MTV Combo White

ACBC eshte nje nga kompanite fillestare me revolucionare ne boten e kepuceve:

ZipShoe eshte nje atlete e perbere nga nje taban

dhe pjesa e siperme e kembyeshme e perkryer, te bashkuara me nje zinxhir.

Nje atlete modulare (dhe gjithashtu e qendrueshme) qe nuk e frenon kreativitetin.

Dhe ju e dini se si MTV e do krijimtarinë e pakufishme!

Jeni të fiksuar pas viteve ’90? kujt i thua!

Tendencat me te nxehta te veshjeve te rruges datojne te gjitha ne ate dekade

efekti i nostalgjise eshte i papermbajtshem kur kombinohet me dizajnin bashkekohor.

Duke qene se jemi fashionista te pasherueshem,

ne ne MTV kemi bashkepunuar me ACBC per nje koleksion kapsule

te frymezuar nga ngjyrat dhe sensi i revolucionit te viteve ’90.

Pika kryesore? Atletja unisex “Zip-shoe” qe sheh modelet super te viteve

nentedhjete te printuara ne tabanin me vija zebra ne tonalitete te bardha-gri

dhe 3 pjesë te siperme te ylberte te kembyeshme.

Padyshim qe logoja ikone e MTV-se nuk mund te mungoje,

gjithashtu e gjitha zebra, mes lidheses dhe siper tabanit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atlete ACBC MTV Combo White”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0