Atlete ACBC Timelles White+Green

Original price was: L14.990,00.Current price is: L4.490,00.

Përshkrimi

Atlete ACBC Timelles White+Green

  • Qendrueshmeri te larte, eko, plastika e ricikluar
  • Pjesa e siperme lekure
  • Materiali i brendshem 100% Rpet bk rrjete
  • Pjesa e poshtme gome e riciklueshme
  • Ngjyra e bardhe me te detaje jeshile

Përshkrimi

 

Atlete ACBC Timelles White+Green

Inovacioni i kesaj atlete eshte, qendrueshmeria dhe stili te cilat jane bazat

e projektit te bashkepunimit midis dy kompanive ACBC,

nje kompani Italiane e specializuar ne projektimin dhe

prodhimin e kepucëve te qendrueshme, dhe Pantofola d’Oromarka historike e kepuceve sportive.

Atletja eshte bere kryesisht me materiale te riciklueshme:

tabani ne gome te ri me 20% gome të ricikluar dhe 80% gome te virgjer,

shtroje ne shkume te ricikluar me 20% material te ricikluar (marke tregtare të atleteve ACBC)

dhe siperme ne Bioskin 100% te ricikluar baze poliester

Materiali i brendshem lekure eko me baze Bio dhe

Rrjete Rpet Bk e cila eshte bere ne Rebotilia,

nje material qe rrjedh nga riciklimi i shisheve plastike

dhe me nje taban te ricikluar me shkume.

Shkrimi “Pantofola d’Oro 1886 – ACBC” ne anen e pasme dhe ne “gjuhe”

3 yje te logos “Pantofola d’Oro” ne dizanjon anesore

Mbyllje me lidhese, ngjyra e bardhe me detaje jeshile dhe per perdorim te perditeshem

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atlete ACBC Timelles White+Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0