GINSENG PLUHUR ME GANODERMA

Original price was: L2.626,00.Current price is: L2.326,00.

Ginseng i tretshem Snep eshte nje suplement me baze Ginseng pluhur dhe ekstrakte te Ganodermes.

Ginseng i tretshem Snep eshte nje suplement me baze Ginseng pluhur dhe ekstrakte te Ganodermes.

Tretni ne uje permbajtjen e nje qese ne uje te ngrohte. Nese deshironi mund te shtoni sheqer ose embelsues. Keshillohen 2-4 qese ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GINSENG PLUHUR ME GANODERMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0