Atlete ACBC Ice Play Whale Rose

Original price was: L12.990,00.Current price is: L3.890,00.

Përshkrimi

Atlete ACBC Ice Play Whale Rose

  • Krijuar nga bashkepunimi midis ACBC dhe Ice Play
  • Whale White jane bere me shishe plastike te ricikluara
  • Me shkrimin Nga uji lindim” ne pjesen e pasme te kepuces
  • Per femra ngjyre roze

Përshkrimi

Atlete ACBC Ice Play Whale Rose

Bashkepunimi mes ACBC dhe Ice Play i dha jete kepuceve sportive per meshkuj Iceplay.

Whale White jane bere me shishe plastike te ricikluara per te prodhuar kepuce me ndikim te ulet mjedisor.

Kjo zgjedhje e qendrueshme nenvizohet me shkrimin Nga uji lindim” ne pjesen e pasme te kepuces.

Per perdorim te perditshem, Iceplay Whale White jane te persosura fale sholles me jastek qe ofron reaktivitet dhe lehtësi ne çdo hap tuajin.

Kepuce qe marrin fryme per ta lene kemben tuaj te thate gjate gjithe dites.

Kepucet karakterizohen nga nje rreshtim i brendshem i verdhe, i prodhuar me material te ricikluar, i cili ofron rehati dhe stabilitet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atlete ACBC Ice Play Whale Rose”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0