Bokse FLOW White Shark

Original price was: L2.490,00.Current price is: L1.990,00.

Përshkrimi

Bokse FLOW White Shark

Me sistem fuqie RMS 5W ne total ME LIDHJE USB dhe Jack 3.5

Me ndricim led i cili jep me shume atmosfere muzikes ase lojes tuaj te preferuar

Përshkrimi

Bokse FLOW White Shark

Me sistem fuqie RMS 5W ne total ME LIDHJE USB dhe Jack 3.5

Me ndricim led i cili jep me shume atmosfere muzikes ase lojes tuaj te preferuar

Frequency response (Hz): 180 – 20000

Cilesia nga White Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bokse FLOW White Shark”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0