Ftohes Laptopi LESTE

Original price was: L1.490,00.Current price is: L890,00.

Përshkrimi

Ftohes Laptopi LESTE

  • Lidhje USB 1.0 HUB
  • Nuk kerkon burime te jashtme energjie
  • Me 1 ventilator ne fuqi 1200 RPM

Përshkrimi

Ftohese Laptopi LESTE

Ftohese laptopi me forme moderne dhe elegante.Ka nje ventilator kompletisht te qete dhe me ndricim

Porta USB 1.0 HUB e integruar brenda ben lidhjen me te tgjeshte dhe nuk ze shum vend ne tavoline.

Nuk kerkon burime te jashtme energjie per te funksionuar

Lidheni me porten e USB te laptopit tuaj dhe laptopi juaj nuk do nxehet me si me pare.

E lehte e qendrueshme dhe e pershtatshme per te gjitha llojet e laptopave.

 

Specifika te tjera te Ftohesit:

Nr.Portave 1
Nr.Ventilatorave1
Rrjedhja e Ajrit 25 CFM
Shpejtesia e Ventilatorave1200 RPM
Niveli i Zhurmes23 dBA
Konsumimi i Energjise<1.1W
Dimesnionet345x275x35mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ftohes Laptopi LESTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0