EXTENDER TP-LINK 300Mbps Wi-Fi TL-WA850RE(EU)

Original price was: L3.490,00.Current price is: L2.490,00.

EXTENDER TP-LINK 300Mbps Wi-Fi TL-WA850RE(EU)

  • Extender wireless i markes TP Link modeli TL-WA850RE(EU)
  • Me dy antena te brendshme
  • Ju mund te merni internetin ku deshironi
  • Shpejtesi transmetimi 300 Mbps

Extender wireless i markes TP Link modeli TL-WA850RE(EU)

Shpejtesia e transmetimit te wifi-se 300MBPs

Me dy antena te brendshme

Extenderi ju ofron mundesine e marrjes se sinjalit wifi edhe ne vendet e paarritshme ku ruteri e ka te pamundur te depertoje

Vendoset ne prize dhe ju mund te merni internetin ku deshironi

Per shembull nese ju keni nje shtepi me dy ose me shume kate dhe keni vetem nje router zgjidhja qe ju te keni internet ne te gjithe katet eshte nje extender TP-Link

Eshte e thjeshte shtypni butonin WPS ne routerin tuaj dhe butonin RE tek extenderi dhe eshte gati

Mjafton vetem te hiqni apo te vendosni ne lokacionin qe deshironi per sinjal sa me cilesor dhe mbulim te shtepise suaj, pa patur nevoje per konfigurim shtese

Routeri juaj nuk ka nje buton WPS? Ju mund te beni konfigurimin e pajisjes tuaj me ane te webit perkates

Porta e vetme Ethernet mundeson lidhjen mes adaptorit wireless me pajisjet tuaja: gaming, DVR, televizor me internet, tablet, celular, kompjuter

5 sinjalet e ndricimit tregojne fuqine qe ekstenderi merr nga routeri ne shtepine tuaj, duke ju treguar pozicionin me te mire per te vendosur ekstenderin dhe kapur sinjalet

Rekomandohet te zgjidhni nje hapesire ku jane te pakten 3 nivele ndricimi te drites blu per te garantuar nje performance te mire

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXTENDER TP-LINK 300Mbps Wi-Fi TL-WA850RE(EU)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0