Tastiere SBOX K-14 US

Original price was: L1.390,00.Current price is: L890,00.

Përshkrimi

Tastiere SBOX K-14 US

  • Tastiere Sbox me 104 taste
  • E pershtatshme per sistemet e operimit Windows XP/Vista/7/8/10/ Mac OS
  • Lidhet me pajisjen me fishe USB 2.0

Përshkrimi

Tastiere SBOX K-14 US

Tastiera Sbox ne modelin K-14 ne formatin US

Tastiera lidhet me pajisjen me fishe USB 2.0

Me 104 taste, ne format Full Size, me numrat ne pjesen e siperme dhe ne pjesen e djathte te tastieres

Me butonat F1-F12 ne gjithe pjesen e siperme

Me jetegjatesi te butonave ne 3 milione shtypje tastesh

Tastiera vjen ne format ne gjuhet: hungarisht, nordike, sllovake, anglisht, kroate

Mund ta perdorni ne kompjuter, laptop apo cdo pajisje qe suporton lidhje me fishe USB 2.0

Suporton lidhjen me sistemet e operimit Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 dhe Mac OS

Ne ngjyre te zeze

Me fuqi dalese 5 Volt, ne 100 miliAmper

Permasat e produktit:

Pesha: 416 grame

Parametrat e produktit: 445 x 156 x 22 mm

 

Specifikat

MarkaSBOX
Lidhja e TastieresUSB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastiere SBOX K-14 US”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0