Tastiere Viking 2 White Shark Keyboard GK1924 Metal

Original price was: L2.990,00.Current price is: L2.490,00.

Përshkrimi

Tastiere Viking 2 White Shark Keyboard GK1924 Metal

  • Ideale per lojrat tuaja te preferuara
  • Dizajn perfekt me drita te ndryshme
  • Me 104 taste, vend per te mbajtur celularin tuaj
  • Lidhet me USB 2.0, Windows XP/ Vista / 7/ 8 / 10 i MacOS

Përshkrimi

Tastiere Viking White Shark Keyboard modeli GK1924 Metal

* Dizajn perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi taste

* Tastat do te ngjyrosen ne ngjyra te ndryshme duke krijuar nje mini ylber

* Vjen ne version amerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme

* Me strukture metalike dhe celesa plastike

* Celesi per lojerat ka nje jetegjatesi deri ne 10.000.000 klikime

* Dizenjuar me nje vend te posacem per te vendosur celularin tuaj

* Qendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphone

* Ideale per te luajtur lojerat tuaja te preferuara

* Pershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8 / 10 i MacOS

* Lidhet me USB te tipit 2.0 me cdo pajisje te pershtatshme

Permasat e produktit:

Gjatesia: 48.2 cm

Thellesia: 17.6 cm

Lartesia: 3.3 cm

Gjatesia e kabullit: 1.5 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastiere Viking 2 White Shark Keyboard GK1924 Metal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0