Pjaster – Mini Bellissima BMA1 100

Original price was: L4.790,00.Current price is: L4.290,00.

Përshkrimi

Pjaster Mini Bellissima BMA1 100

  • Drejtues per floke te drejte dhe me shkelqim kurdo dhe ku te deshironi.
  • E vogel, praktike, per ta marre kudo me vete
  • Veshje qeramike Gloss & Shine per shperndarje te barabarte te nxehtesise
  • Sistemi i Ngrohjes se Shpejte: gati per perdorim ne sekonda.

Përshkrimi

Pjaster Mini Bellissima BMA1 100

Bellissima Mini BMA1 100 nga Imetec eshte pjasteri i flokeve i cili mund te merret kudo me vete dhe gati per t’u perdorur ne sekonda

Per nje stil te bute dhe me shkelqim kudo dhe kurdo qe deshironi.

Veshje qeramike me shkelqim

Ofron mbrojtje perfekte per floket tuaj, per floke te shndritshem dhe me shkelqim

Siguroni shperndarje te barabarte te nxehtesise ne floket tuaj

Sistem i ngrohjes se shpejte

Gati per t’u perdorur ne pak sekonda, duke marre stilimin kudo dhe kurdo qe deshironi

Permasa kompakte, perfekte dhe per ta marre ne udhetime

Pajisur me mbulese automatike dhe kase mbrojtese ndaj nxehtesise

Funksionon ne tension 100-240 Volt

Karakteristika te tjera:

Stiloni floke te drejte, me maja te kthyera apo dhe per floke me gjatesi mesatare, te shkurtra

Permasa kompakte por me performance te shkelqyer fale temperatures maksimale prej 200°C per te qene gjithmone te rregullt edhe kur jeni larg shtepise.

Floket mbrohen si dhe jane te shndritshem dhe me shkelqim fale veshjes qeramike Gloss & Shine, e cila garanton shperndarje uniforme

te nxehtesise ne favor te butesise se shkelqyer.

E pershtatshme si pjaster udhetimi sepse eshte e pajisur me multivoltazh automatik 100-240V.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pjaster – Mini Bellissima BMA1 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0