BELOVE – LARËS INTIM

Original price was: L1.273,00.Current price is: L1.153,00.

Formuluar me surfaktantë delikatë, të cilët respektojnë pH të lëkurës dhe krijuar me lëng aloe vera dhe acid hialuronik, të cilët në sinergji kontribuojnë në realizimin e një veprimi zbutës, hidratues dhe qetësues. Gjithashtu përmban ekstrakt sherebele, ideal për të dhënë një ndiesi freskie.

Formuluar me surfaktantë delikatë, të cilët respektojnë pH të lëkurës dhe krijuar me lëng aloe vera dhe acid hialuronik, të cilët në sinergji kontribuojnë në realizimin e një veprimi zbutës, hidratues dhe qetësues. Gjithashtu përmban ekstrakt sherebele, ideal për të dhënë një ndiesi freskie.

Përdorni një sasi të vogël produkti në zonat e prekura duke masazhuar butësisht dhe më pas vazhdoni duke e shpëlarë me kujdes dhe me ujë të bollshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BELOVE – LARËS INTIM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0