REINATURE – CREAM

Original price was: L3.472,00.Current price is: L2.933,00.

KREM FYTYRË IDEAL PËR LËKURË TË PAPASTËR
Krem fytyre i realizuar me vaj pambuku, hidratues dhe ushqyes, me uthull balsamike dhe ekstrakt jamballi, që ndihmojnë për të dhënë një efekt mat dhe opak dhe në fund me një përbërje me një veprim ribalancues në mikrobiomën e lëkurës, me bazë algash, i cili kontribuon në mirëmbajtjen e ekuilibrit fiziologjik të lëkurës.

KREM FYTYRË IDEAL PËR LËKURË TË PAPASTËR
Krem fytyre i realizuar me vaj pambuku, hidratues dhe ushqyes, me uthull balsamike dhe ekstrakt jamballi, që ndihmojnë për të dhënë një efekt mat dhe opak dhe në fund me një përbërje me një veprim ribalancues në mikrobiomën e lëkurës, me bazë algash, i cili kontribuon në mirëmbajtjen e ekuilibrit fiziologjik të lëkurës.
PËRMBAN
Vaj jojoba
Bioflor Balance Complex
Uthull balsamike
Ekstrakt jamballi
Vaj pambuku
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Aplikojeni kremin në mëngjes dhe në mbrëmje, duke e masazhuar derisa të përthithet plotësisht, duke u kujdesur që të shmangni kontaktin me sytë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “REINATURE – CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0