SNEP SUNCARE PROTECTION 15+

Original price was: L2.165,00.Current price is: L1.955,00.

Për një lëkurë që nxihet lehtësisht ose tashmë të pigmentuar.
Dhuron një nxirje në tonalitet të artë dhe të njëtrajtshme, në siguri të plotë.
Përshpejton pigmentimin falë një përbërjeje ekskluzive të tirozinës, riboflavinës dhe ekstrakteve bimore.
Përshpejton prodhimin e melaninës për një nxirje intensive, të njëtrajtshme dhe që zgjat në kohë.
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Për një lëkurë që nxihet lehtësisht ose tashmë të pigmentuar.
Dhuron një nxirje në tonalitet të artë dhe të njëtrajtshme, në siguri të plotë.
Përshpejton pigmentimin falë një përbërjeje ekskluzive të tirozinës, riboflavinës dhe ekstrakteve bimore.
Përshpejton prodhimin e melaninës për një nxirje intensive, të njëtrajtshme dhe që zgjat në kohë.
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

1. Aplikoni shpesh produkte mbrojtëse kundër diellit: për të mbajtur vazhdimisht mbrojtjen fillestare, produktet mbrojtëse kundër diellit duhet të aplikohen në të gjitha zonat e ekspozuara (të paktën në një sasi të barabartë me 6 lugë çaji për një mbulim mesatar), duke përsëritur aplikimin pas notit, larjes ose tharjes.
2. Mbroni veten me një kapele, bluzë dhe syze dielli.
3. Mbroni fëmijët nga ekspozimi në diell: është thelbësore të shmangni ekspozimin e fëmijëve ndaj rrezeve UV.
Ekspozimi i zgjatur në diell i foshnjave dhe fëmijëve rrit rrezikun e melanomave në moshë të rritur.
Prandaj do të ishte e këshillueshme që të mos ekspozohen foshnjat dhe fëmijët ndaj rrezeve UV.
4. Shmangni ekspozimin në diell gjatë orëve më të nxehta: Produktet kundër diellit nuk mund të garantojnë mbrojtje totale nga rrezet UV.
Prandaj është e nevojshme të shmangni ekspozimin gjatë orëve më të nxehta të ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SNEP SUNCARE PROTECTION 15+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0