SNEP SUNCARE SPRAJ BRONZER

Original price was: L972,00.Current price is: L882,00.

Bronzer me ekstrakt Ganoderma lucidum, i krijuar për të freskuar epidermën dhe për të reduktuar ndjesinë e nxehtësisë gjatë ekspozimit në diell.
Falë tirozinës, një pararendës i melaninës, përshpejton pigmentimin natyral të lëkurës dhe nxit nxirjen.
Lufton dehidratimin dhe skuqjen e lëkurës të shkaktuar nga dielli, era dhe kripa.

Bronzer me ekstrakt Ganoderma lucidum, i krijuar për të freskuar epidermën dhe për të reduktuar ndjesinë e nxehtësisë gjatë ekspozimit në diell.
Falë tirozinës, një pararendës i melaninës, përshpejton pigmentimin natyral të lëkurës dhe nxit nxirjen.
Lufton dehidratimin dhe skuqjen e lëkurës të shkaktuar nga dielli, era dhe kripa.
Produkt i përshtatshëm për veganët, i bërë pa substanca me origjinë shtazore

Spërkateni shpesh në fytyrë dhe trup gjatë ekspozimit në diell.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SNEP SUNCARE SPRAJ BRONZER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0