XHEL ALOE

Original price was: L1.495,00.Current price is: L1.345,00.

Xheli Aloe eshte nje hidratant i shkelqyer per lekuren dhe floket. Fal permbajtjes se vitaminave dhe elementeve te tjere, xheli Aloe vera ka veprim ushqyes, stimulon rritjen e fibroblasteve dhe sintezen e kolagjenit dhe acidit ialuronik; per me teper, krijon nje shtrese te holle mbrojtese mbi epidermen, duke e mbrojtur ate nga gjendjet atmosferike dhe ndotja.
Produkt i pershtatshem per veganet. Nuk ka permbajtje me origjine shtazore.

Xheli Aloe eshte nje hidratant i shkelqyer per lekuren dhe floket. Fal permbajtjes se vitaminave dhe elementeve te tjere, xheli Aloe vera ka veprim ushqyes, stimulon rritjen e fibroblasteve dhe sintezen e kolagjenit dhe acidit ialuronik; per me teper, krijon nje shtrese te holle mbrojtese mbi epidermen, duke e mbrojtur ate nga gjendjet atmosferike dhe ndotja.
Produkt i pershtatshem per veganet. Nuk ka permbajtje me origjine shtazore.

Aplikojeni çdo dite ne vend te perdorimit te kremit. Permireson pamjen e lekures dhe parandalon procesin e plakjes. Perdoret edhe per floket, ndihmon ne ruajtjen e bute dhe te shendetshme. E fundit, por jo me pak e rendesishme aloe xhel lehteson qarkullimin e gjakut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XHEL ALOE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0