Parfum Taste Of Kiss La Rive 100 ml

Original price was: L1.990,00.Current price is: L990,00.

Përshkrimi

Parfum Taste Of Kiss La Rive 100 ml

La Rive Taste of Kiss Eau de Toilette per femra (Shije e nje Puthjeje) eshte nje arome unike e trendafilit te zi dhe vaniljes, e rrethuar nga thekse te frutave te lisave.

 

Përshkrimi

Parfum Taste Of Kiss La Rive 100 ml

La Rive Taste of Kiss Eau de Toilette per femra (Shije e nje Puthjeje) eshte nje arome unike e trendafilit te zi dhe vaniljes, e rrethuar nga thekse te frutave te lisave.

Kjo eshte nje perberje qe do te theksojne temperamentin sensual te çdo gruaje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parfum Taste Of Kiss La Rive 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0