PLUS VANILJE ME GANODERMA

Original price was: L4.146,00.Current price is: L3.606,00.

SNEP PLUS TË NDIHMON REALISHT NË OBJEKTIVIN E KONTROLLIT TË PESHËS SË TRUPIT DHE TË NDIHMON TË KESH NJË EFIKASITET MË TË MIRË PSIKO-FIZIK TË PËRGJITHSHËM.

Përzieni dy lugë gjelle (26 g) ose 2 bustina (26 g) me 250 ml qumësht gjysmë të skremuar.
Çdo porcion siguron 215,13 kcal.
Zëvendësimi i dy vakteve kryesore ditore të një diete me pak kalori me zëvendësues të vakteve kontribuon në humbjen e peshës.
Zëvendësimi i një vakti kryesor ditor të një diete me pak kalori me një vakt zëvendësues kontribuon në ruajtjen e peshës pas humbjes së saj.
Përdoreni këtë produkt si pjesë e një diete të ekuilibruar dhe të larmishme të kombinuar me një stil jetese të shëndetshëm.
Produkti është krijuar për t’u kombinuar me një dietë me pak kalori që duhet të përfshijë konsumimin e ushqimeve të tjera dhe aktivitetin e rregullt fizik.
Është e nevojshme të ruhet një sasi e përshtatshme e lëngjeve dhe është e rëndësishme të ndiqet mënyra e përdorimit.

Gjithnjë e më shpesh i nënshtrohemi ritmeve frenetike dhe stresues në jetën së përditshme, duke mos i kushtuar vëmendje e kohë ushqyerjes së mirë dhe qëndrimit në formë, duke bërë që shumë njerëz të kenë një peshë trupore shumë të lartë.
Për të përftuar një kombinim optimal të lëndëve ushqyese, nevojitet një dietë e ekuilibruar, e pasur me perime, fruta, drithëra, produkte të qumshtit dhe peshk. Megjithatë, shumë persona përfundojnë shpesh duke ndjekur një regjim ushqimor jo të përshtatshëm dhe që nuk ofron sasinë ideale ditore të lëndëve ushqyese.
Për këtë arsye kemi krijuar SNEP PLUS, vaktin zëvendësues që ndihmon me kontrollin e peshës dhe të qëndruarit në formë, duke ofruar sasinë e lëndëve të shëndetshme ushqyese për një mirëqënie psiko-fizike që zgjat në kohë.
Për të mbajtur nën kontroll dhe për të humbur peshën është i domosdoshëm një regjim ushqimor i shëndetshëm dhe i ekuilibruar.
Zëvendësuesi ynë i vaktit SNEP PLUS të ndihmon në kufizimin e sasisë së kalorive duke të të ofruar njëkohësisht vitamina, minerale esenciale, fibra, karbohidrate dhe proteina të cilësisë së lartë.
Burrat dhe gratë që dëshirojnë të humbasin peshë dhe të qëndrojnë në formë gjatë, gjejnë një aleat shumë efikas në SNEP PLUS. Ushqimet e shëndetshme dhe të ekuilibruara të kombinuara me një stil jetese po aq të shëndetshëm, jo sedentar është më e mira që mund t’i ofrojmë organizmit tonë për të qëndruar të shëndetshëm.
Pse të përdorësh SNEP PLUS:
Përmban vetëm dhe ekskluzivisht përbërës cilësorë të CERTIFIKUAR.
Përmban përbërës 100% natyralë.
Përbërësit e tij nuk vijnë nga kulturat OMGJ.
SNEP PLUS TË NDIHMON REALISHT NË OBJEKTIVIN E KONTROLLIT TË PESHËS SË TRUPIT DHE TË NDIHMON TË KESH NJË EFIKASITET MË TË MIRË PSIKO-FIZIK TË PËRGJITHSHËM.

Përzieni dy lugë gjelle (26 g) ose 2 bustina (26 g) me 250 ml qumësht gjysmë të skremuar.
Çdo porcion siguron 215,13 kcal.
Zëvendësimi i dy vakteve kryesore ditore të një diete me pak kalori me zëvendësues të vakteve kontribuon në humbjen e peshës.
Zëvendësimi i një vakti kryesor ditor të një diete me pak kalori me një vakt zëvendësues kontribuon në ruajtjen e peshës pas humbjes së saj.
Përdoreni këtë produkt si pjesë e një diete të ekuilibruar dhe të larmishme të kombinuar me një stil jetese të shëndetshëm.
Produkti është krijuar për t’u kombinuar me një dietë me pak kalori që duhet të përfshijë konsumimin e ushqimeve të tjera dhe aktivitetin e rregullt fizik.
Është e nevojshme të ruhet një sasi e përshtatshme e lëngjeve dhe është e rëndësishme të ndiqet mënyra e përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLUS VANILJE ME GANODERMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0