OLIVOX 2 SHISHE PREJ 1LT

Original price was: L5.251,00.Current price is: L4.621,00.

Suplement ushqimor me baze ekstraktesh nga gjethet e pemes se ullirit, argjinares dhe bimes tamarind:
• Ulliri: metabolizmi i karbohidrateve dhe lipideve; qarkullim normal i gjakut; normalizimi i presionit te gjakut; antioksidant
• Argjinarja: funskion tretes; funksion i melcise, eliminim i gazrave te aparatit tretes; funksion i pastrimit te organizmit; metabolizmi i lipidive; antioksidant
• Tamarindi: normalizimi i sistemit tretes; volum normal dhe konsistence e feceve. regolarità del transito intestinale; sasi dhe konsistence normale e feceve
GLUTEN-FREE

Tretni 20 ml te produktit dy here ne dite.

Suplement ushqimor me baze ekstraktesh nga gjethet e pemes se ullirit, argjinares dhe bimes tamarind:
• Ulliri: metabolizmi i karbohidrateve dhe lipideve; qarkullim normal i gjakut; normalizimi i presionit te gjakut; antioksidant
• Argjinarja: funskion tretes; funksion i melcise, eliminim i gazrave te aparatit tretes; funksion i pastrimit te organizmit; metabolizmi i lipidive; antioksidant
• Tamarindi: normalizimi i sistemit tretes; volum normal dhe konsistence e feceve. regolarità del transito intestinale; sasi dhe konsistence normale e feceve
GLUTEN-FREE

Tretni 20 ml te produktit dy here ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVOX 2 SHISHE PREJ 1LT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0