Arti për të fituar miq dhe pushtet

Original price was: L1.200,00.Current price is: L1.000,00.

Përshkrimi

Arti për të fituar miq dhe pushtet është një nga librat më të njohur të ekspertit të famshëm të komunikimit, Dale Carnegie, i ribotuar në mbi 150,000,000 kopje.

Përshkrimi

Arti për të fituar miq dhe pushtet është një nga librat më të njohur të ekspertit të famshëm të komunikimit, Dale Carnegie, i ribotuar në mbi 150,000,000 kopje. Në këtë libër, ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në biznes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arti për të fituar miq dhe pushtet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0