Beyond your Beauty

Original price was: L12,00.Current price is: L8,00.

Libri “Beyond your Beauty”, përfshin receta për:

  • Kujdesin personal, këshilla bukurie, maska për fytyrë, maska për flokë të llojeve të ndryshme, maska për duar, trupin, këmbët.
  • Maskat përgatiten me produkte bio organike;
  • Janë shumë të thjeshta dhe kushtojnë shumë pak;
  • Kanë efikasitet 100% pa efekte anësore vetëm nëse keni alergji me vet produktin bimor.

 

Libri “Beyond your Beauty”, përfshin receta për:

  • Kujdesin personal, këshilla bukurie, maska për fytyrë, maska për flokë të llojeve të ndryshme, maska për duar, trupin, këmbët.
  • Maskat përgatiten me produkte bio organike;
  • Janë shumë të thjeshta dhe kushtojnë shumë pak;
  • Kanë efikasitet 100% pa efekte anësore vetëm nëse keni alergji me vet produktin bimor.

Gjithçka që lidhet me të qënurit dhe të ndjehurit i/e bukur do ta gjeni në këtë libër.

🇬🇧Gjuha: anglisht!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beyond your Beauty”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0