Karrige Plazhi Shumengjyreshe me Vija

Original price was: L5.999,00.Current price is: L4.999,00.

Përshkrimi

Karrige plazhi me vija shumengjyreshe me skelet metalik.

Karrige qe paloset me permasat 61x53x65cm.

Pesha maksimale qe mban 90kg.

Materiali metalike dhe plastike.

Përshkrimi

Karrige plazhi me vija shumengjyreshe me skelet metalik.

Karrige qe paloset me permasat 61x53x65cm.

Pesha maksimale qe mban 90kg.

Materiali metalike dhe plastike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige Plazhi Shumengjyreshe me Vija”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0