Dks Cante Shkolle Me Rrota 45X34X20, 3 Xhepa, Minnie

Original price was: L8.490,00.Current price is: L6.490,00.

Përshkrimi

Cante me rrota per shkolle me tre ndarje. Praktike dhe komode per tu mbajtur sa me lehte nga femijet.

Me hapesire te mjaftueshme per te futur librat dhe mjetet e nevojshme shkollore.

Me personazhin Minnie Mouse. Shume praktike dhe mund te terhiqet lehtesisht nga vete femija.

Permasa: 34 x 20 x44 cm

Përshkrimi

 

Cante me rrota per shkolle me tre ndarje. Praktike dhe komode per tu mbajtur sa me lehte nga femijet.

Me hapesire te mjaftueshme per te futur librat dhe mjetet e nevojshme shkollore.

Me personazhin Minnie Mouse. Shume praktike dhe mund te terhiqet lehtesisht nga vete femija.

Permasa: 34 x 20 x44 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dks Cante Shkolle Me Rrota 45X34X20, 3 Xhepa, Minnie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0