Cante Shkolle 19218T-3 Me Rrota

Original price was: L8.490,00.Current price is: L7.790,00.

Përshkrimi

Set per shkolle me 2 canta dhe 1 kulete.

Seti permban:

  • 1 cante te madhe me rrota. Me 1 xhep te madh me zinxhir, 2 xhepa me te vegjel me zinxhir. 2 xhepa anesore me llastik
  • 1 cante ushqimi.
  • 1 kulete per mjetet shkollore.

Out of stock

Përshkrimi

 

Set per shkolle me 2 canta dhe 1 kulete.

Seti permban:

1 cante te madhe me rrota. Me 1 xhep te madh me zinxhir, 2 xhepa me te vegjel me zinxhir.
2 xhepa anesore me llastik
1 cante ushqimi.
1 kulete per mjetet shkollore.

Canta e madhe mund te perdoret me rrota. Ka pjesen e dorezes shume praktike per tu terhequr.

Gjithashtu mund te perdoret edhe si cante shpine.

Ka rripa te rregullueshem dhe forme ergonomike per te qene sa me e rehatshme dhe praktike per shpinen.

Permasat:

Canta e madhe: 45 x 31 x 21 cm

Canta e ushqimit: 24 x 21 x 9 cm

Kuleta: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cante Shkolle 19218T-3 Me Rrota”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0