Kufje me Bluetooth Anker Soundcore Life Q30

Original price was: L10,25.Current price is: L6,99.

Kufje me Bluetooth me valë hibride anuluese aktive të zhurmës Anker Soundcore Life Q30 me mënyra të shumta, tingull me rezolucion të lartë, 40H

Muzikë e certifikuar Hi-Res

Mbani fokusin tuaj me anulimin hibrid aktiv të zhurmës së Life Q30.

Mikrofonat e dyfishtë që zbulojnë zhurmën marrin dhe filtrojnë deri në 95%

Tinguj ambienti me frekuencë të ulët për të siguruar që asgjë të mos ju shpërqendrojë nga muzika juaj.

Përvoja përfundimtare e anulimit të zhurmës

Personalizojeni anulimin e zhurmës së Life Q30 me 3 mënyra

-Transporti minimizon zhurmën e motorit të aeroplanit,

Në natyrë redukton trafikun dhe erën,

dhe Indoor zbut zhurmën e zyrave të ngarkuara me njerëz që flasin në sfond.

Qartësi e përmirësuar e thirrjeve

Life Q30 çifton 2 mikrofona me një algoritëm për uljen e zhurmës me saktësi

Kapni dhe përmirësoni zërin tuaj ndërkohë që shtypni zhurmat e tjera për thirrje më të qarta.

Koha e përdorimit 40-orë

Kufje aktive të anulimit të zhurmës Life Q30

Luani deri në 40 orë muzikë në modalitetin e anulimit të zhurmës.

Modaliteti standard zgjat kohën e lojës në 60 orë,

Ndërsa një karikim i shkurtër 5-minutësh ju jep 4 orë dëgjim.

Aplikacioni Soundcore

Modaliteti, zgjidhni nga 22 paravendosjet e EQ ose personalizoni tuajin,

Dhe përshtatni pamjen tuaj të zhurmës së bardhë për kur keni nevojë të pushoni.

Lidhje e shpejtë

Kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q30 janë të pajtueshme me çiftimin NFC,

thjesht prekni telefonin tuaj Android në kufjen e djathtë për t’u lidhur.

Përqafoni veshët tuaj

Shijoni rehati gjatë gjithë ditës falë kufjeve me shkumë memorie dhe shiritit të kokës,

Plus një kornizë të lehtë që peshon vetëm 9 oz (260 g).

Për një përshtatje të sigurt, kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q30

Janë kufje që përshtaten deri në 15°.

Lidhje me shumë pika

Lidhu me dy pajisje Bluetooth në

në të njëjtën kohë për të kaluar ndërmjet thirrjeve,

Video-konferenca, dëgjimi i muzikës,

dhe më shumë pa pasur nevojë të rilidheni.

Numri i modelit: A3028
Karakteristikat kryesore
Tingull i certifikuar me hi-rez
Kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q30 kanë drejtues 40 mm që riprodhojnë trefishime deri në 40 kHz për tingull të plotë me qartësi të shkëlqyer.
Modalitete të shumëfishta të anulimit të zhurmës: Zgjidhni nga mënyrat e transportit, të brendshëm ose të jashtëm për të maksimizuar efektin e anulimit aktiv të zhurmës në varësi të vendit ku po dëgjoni.
Anulimi aktiv i zhurmës hibride
Tingujt e ambientit me frekuencë të ulët dhe të mesme dhe deri në 95% të zhurmës së motorit zbulohen dhe filtrohen nga një çip dixhital aktiv për anulimin e zhurmës, si dhe mikrofona të jashtëm dhe të brendshëm në çdo kufje.
Thirrje me qartësi të shkëlqyeshme
Marrja e përmirësuar e zërit dhe reduktimi i zhurmës sigurojnë që ju të dëgjoni qartë ndërsa përdorni kufjet aktive të anulimit të zhurmës Life Q30 për telefonatat.
Koha e përdorimit 40-orëshe
Dëgjo deri në 40 orë në modalitetin e anulimit të zhurmës dhe 60 orë në modalitetin standard. Merrni 4 orë dëgjim me një karikim të shpejtë 5-minutësh.
Ndërtim i lehtë
Kufjet aktive për anulimin e zhurmës Life Q30 peshojnë pak më shumë se 9 oz (260 g) dhe kanë kufje me shkumë memorie me mbulesë lëkure proteinike për rehati gjatë gjithë ditës. Ergonomike
Dizajn
Kufjet e veshit Life Q30 rrotullohen deri në 15° për t’u përshtatur me formën e kokës tuaj dhe shiriti i kokës mund të rregullohet gjithashtu për një përshtatje më të rehatshme dhe të sigurt.
Modaliteti i transparencës
Shtypni komandën me prekje në kufjen e djathtë të Life Q30 për 1-2 sekonda për të aktivizuar modalitetin e transparencës për t’ju lejuar të dëgjoni zërat dhe trafikun në një nivel natyror kur është e nevojshme.
Aplikacioni Soundcore
Zgjidhni një modalitet aktiv të anulimit të zhurmës, përditësoni firmuerin, personalizoni EQ ose zgjidhni një paravendosje dhe krijoni një pamje qetësuese të zhurmës së bardhë kur dëshironi të relaksoheni.
Lidhja e shpejtë NFC
Prekni telefonin tuaj Android në kufjen e djathtë të Life Q30 për çiftim shumë të shpejtë.
Lidhje me shumë pika
Kufjet Bluetooth Life Q30 mund të lidhen me 2 pajisje njëherësh për ndërrim të lehtë.
shënim
Sipas rregulloreve, vëllimi maksimal i kufjeve nuk duhet të kalojë 100 dB. Për të mbrojtur dëgjimin tuaj, volumi maksimal i Life Q30 është vendosur në rreth 95 dB. Rekomandohet që të mos dëgjoni vëllime me zë të lartë për periudha të gjata kohore.
Për anulim optimal të zhurmës, sigurohuni që kufjet të krijojnë një vulë të ngushtë rreth veshëve tuaj.
Koha e luajtjes ndryshon sipas volumit dhe përmbajtjes audio.
Specifikimet
Impedanca: 16Ω
Drejtues (Full Range): 2 × 40mm
Përgjigja e frekuencës: 16 Hz – 40 kHz
Gama: 15 m / 49,21 ft
Çfarë përmban paketimi
Kufje aktive të anulimit të zhurmës Soundcore Life Q30
Kabllo USB-C
Kabllo AUX 3,5 mm
Rast Udhëtimi
Manuali i perdoruesit
Shërbim miqësor ndaj klientit
Garanci 18 mujore
Ngjyra

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kufje me Bluetooth Anker Soundcore Life Q30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0