Luxury Silicone Case for iPhone 14 Pro Max 14 Pro Plus 13 Pro Max 12 11 Soft Cover for Magsafe Magnetic Adsorption TPU Coque

Original price was: L602,00.Current price is: L201,00.

Blini me ulje  marramendëse kasen për iphone 14, 14 pro max, 14 pro dhe 14 plus, cilësore dhe rezitente kundër ujit e disponueshme në disa ngjyra, Klikoni linkun për të zgjedhur ngjyrën që ju pëlqen sipas modelit përkatës.

  • Features: Washable, Anti-Fingerprint, Non-Slip, Water-Resistant
  • Design: Geometric
  • Type: Half-wrapped Case
  • Features: Washable, Anti-Fingerprint, Non-Slip, Water-Resistant
  • Design: Geometric
  • Type: Half-wrapped Case
  • Compatible Brand: APPLE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Luxury Silicone Case for iPhone 14 Pro Max 14 Pro Plus 13 Pro Max 12 11 Soft Cover for Magsafe Magnetic Adsorption TPU Coque”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0