The power of the mind

Original price was: L120.000,00.Current price is: L50,00.

Hap dyert për fuqizimin e femrave në botën e biznesit si dhe zhvillimit personal.

Çfarë do të përfitoni?

  • Takim 1 herë në muaj live në Zoom duke diskutuar për krijimin e një biznesi, mbi zhvillimin personal dhe atë të karrierës.
  • Krijimin e një Club në Telegram me akses 1 vit dhe suport të vazhdueshëm prej meje;
  • Aksesim falas në çdo Masterclass/Webinar që i përket zhvillimit personal si dhe atij të biznesit;

Hap dyert për fuqizimin e femrave në botën e biznesit si dhe zhvillimit personal.

Çfarë do të përfitoni?

  • Takim 1 herë në muaj live në Zoom duke diskutuar për krijimin e një biznesi, mbi zhvillimin personal dhe atë të karrierës.
  • Krijimin e një Club në Telegram me akses 1 vit dhe suport të vazhdueshëm prej meje;
  • Aksesim falas në çdo Masterclass/Webinar që i përket zhvillimit personal si dhe atij të biznesit;

Për kë është ky trajnim?
– Për ty që dëshiron të zhvillosh dhe ta çosh veten në një tjetër nivel;
– Për ty që dëshiron të krijosh një biznes tëndin online ose fizik;
– Për ty që nuk e di nga tja nisësh dhe përse ta ndërmarrësh këtë veprim;
– Për ty që dëshiron të marrësh motivim dhe vetbesim dhe të dalësh nga toksiciteti që të rrethon.

Bëhu pjesë në Akademinë time online në programin më të rri “The power of the Mind”
Çmimi 50€ me akses të plotë 1 vjeçar.

Rezervoni vendin tuaj në:
Email: [email protected]

Cel: 0034610987828

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “The power of the mind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0