15 GURË NË NJË SET

Original price was: L6.300,00.Current price is: L5.800,00.

❤ 15 GURË NË NJË SET — 7 stile Rolling Stones (10-20 mm) + Kolona gjashtëkëndore 7 stile (8*30 mm) + Zemër rozë kuarci (25X25X12 mm)
❤ E zgjedhur me dorë dhe natyrale — E zgjedhur me përpikëri për të siguruar cilësi të mirë.
Këto janë gurë natyrale dhe ndryshojnë në madhësi, ato mund të përmbajnë gropa natyrale, çarje ose përfshirje.

❤ 15 GURË NË NJË SET — 7 stile Rolling Stones (10-20 mm) + Kolona gjashtëkëndore 7 stile (8*30 mm) + Zemër rozë kuarci (25X25X12 mm)
❤ E zgjedhur me dorë dhe natyrale — E zgjedhur me përpikëri për të siguruar cilësi të mirë.
Këto janë gurë natyrale dhe ndryshojnë në madhësi, ato mund të përmbajnë gropa natyrale, çarje ose përfshirje.

❤ Eliminon energjitë e këqija Çdo gur shërues shpirtëror ka një ngjyrë specifike dhe dridhje psikike, duke lëshuar energji pozitive për të akorduar dhe pastruar aurën tuaj. E përkryer për fillestarët.
❤ Përdorime të shumëfishta
E përkryer për meditim, mbështjellje me tela, vepra arti, punime me chakra, vepra artizanale, prerje, lapidare, lustrim, grirje, dekorim të shtëpisë ose zyrës. Vendoseni këtë grup gurësh chakra në tryezën tuaj të zyrës, dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit dhe rreth vendit të meditimit për të përjetuar rrjedhën e energjive.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “15 GURË NË NJË SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0